MINI PRIVATE FINANCE.

Het onbekende tegemoet rijden is leuk, maar als het om je maandelijkse lasten gaat weet je misschien liever waar je aan toe bent. In dat geval past een financiering met een vaste rente en looptijd het beste bij jou. Hiermee betaal je een vaste looptijd lang hetzelfde bedrag per maand. En aan het eind van de looptijd is je MINI helemaal van jou.

DE VOORDELEN.

  • Gedurende de gehele overeenkomst betaal je een vaste rente. Daarnaast spreken we vooraf de looptijd van de overeenkomst af. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en geniet je altijd van vaste kosten per maand.

  • Gedurende jouw overeenkomst kun je, tegen bepaalde voorwaarden, extra aflossen op het openstaande saldo. Zo verlaag je jouw maandelijkse kosten voor de rest van de overeenkomst.

  • Je kunt er voor kiezen om jouw maandbedrag te verlagen door vooraf een aanbetaling te doen of door bijvoorbeeld een slotsom af te spreken. Zo betaal je dit bedrag in één keer en verlaag je jouw maandelijkse kosten.

     

    WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN: AANBETALING & SLOTSOM.

    Houdt bij het afspreken van een slotsom gedurende de looptijd rekening met het feit dat deze aan het einde van de overeenkomst moet worden voldaan. U loopt hiermee dus een restwaarderisico.

  • Na het voldoen van de laatste maandtermijn en de eventuele slotsom is de MINI helemaal van jou. Zo kun je nog jaren met plezier doorrijden óf de MINI inruilen voor een nieuwe MINI.

DI23_000135755.tiff
DI23_000135756.tiff
DI23_000133484.tiff
DI23_000133485.tiff

Een aanbod waar je geen nee tegen kunt zeggen.

Speciaal voor nieuwe en gebruikte MINI’s is er de MINI Top Cover verzekering. Daarmee is je MINI zo compleet verzekerd tegen schade en diefstal, dat je alleen met privéchauffeur misschien nog zorgelozer zou kunnen rijden. Je profiteert van verschillende voordelen, waaronder een uitgebreide dekking en herstel door je eigen MINI dealer bij schade.

Ontvang bij de Top Cover autoverzekering via MINI Financial Services een 5 jaar nieuwwaarderegeling. Én hierbij ontvang je bij een private finance contract of financial lease contract maar liefst 5,55% financieringsrente. Dat is nog eens een aanbod waar je geen nee tegen kunt zeggen.

REKENVOORBEELD.

Ruil jouw huidige auto in (in ruil voor de aanbetaling) en rijd al een MINI Cooper 3 deurs vanaf €175,- per maand. Daarbij krijg je ook nog eens 5 jaar gratis onderhoud. 

Contante prijs€ 31.281,00
Inruilprijs auto€ 12.500,00*
Aanbetaling€ 5.000,00*
Slottermijn€ 7.750,00
Termijn bedrag€ 174,97

Rekenvoorbeeld is op basis van een kredietbedrag van € 13.781,00, waarbij het totale door de consument te betalen bedrag op € 16.148,56 komt. Het jaarlijkse kostenpercentage is 5,55% en het rekenvoorstel is op basis van 48 maanden.

* Indien de door jou ingeruilde auto meer of minder waard is, zullen deze bedragen afwijken van het rekenvoorbeeld. 

Heb jij geen auto in te ruilen en wil je weten voor welk bedrag jij in een MINI kunt stappen? Neem dan contact met ons op.

Let op! Geld lenen kost geld.

Prijs per maand is exclusief wegenbelasting, brandstof en Top Cover verzekering. Bij het niet afsluiten van een Top Cover verzekering gaat de rente omhoog naar 6,05%. 

Vraag naar de looptijd van deze actie en informeer naar het beschikbare aanbod.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.