OPTIMALE WEGLIGGING EN MAXIMALE VEILIGHEID.

36 MAANDEN VERZEKERING VOOR ALLE MINI WIELEN & BANDEN MET STERMARKERING.
Bij de aanschaf van een nieuwe MINI of Originele MINI Wielen en Banden profiteer je automatisch en zonder extra kosten van een bandenverzekering van 36 maanden. Bewaar dit document bij de aankoopfactuur van jouw banden. Wil je schade melden? Dan hoef je alleen maar de claimgegevens op dit document in te vullen en samen met de aankoopfactuur aan jouw MINI Servicepartner te geven.

OPTIMALE WEGLIGGING EN MAXIMALE VEILIGHEID.
Goede banden zijn essentieel voor een goede wegligging en daarmee voor jouw comfort en veiligheid. Maar met alle kilometers die ze maken, hebben je banden heel wat te verduren. Met de standaard inbegrepen MINI Bandenverzekering weet je zeker dat je altijd op de beste banden rijdt.

MINI BANDENVERZEKERING.

MINI BANDENVERZEKERING BIEDT EEN BREDE BESCHERMING TEGEN:
• Schade door scherpe voorwerpen zoals spijkers en glasscherven
• Schade door het raken van een stoeprand
• Vandalisme
• Diefstal

DE VEILIGHEID ZIT IN DE STERREN.
Originele MINI Wielen en Banden met stermarkering zijn voor elk MINI model ontwikkeld samen met de allerbeste bandenfabrikanten, zoals Bridgestone, Dunlop, Goodyear en Pirelli.

TOT 100% TERUGBETALING.
Vanaf de registratie van jouw fabrieksnieuwe MINI of aanschaf van jouw Originele MINI Band zijn uw banden 36 maanden lang verzekerd tegen diverse soorten schade, met een terugbetaling tot 100% van de aanschafwaarde. Deze verzekering geldt vanaf 1 maart 2020, bij de deelnemende BMW Dealers en Erkend Service Partners

De Bandenverzekering van MINI geldt voor origineel gemonteerde banden en voor alle banden en wielen die zijn aangeschaft via jouw MINI Servicepartner. Exclusief velgen en arbeidsloon. Wil je meer informatie over de Bandenverzekering van MINI? Neem dan contact op met jouw MINI Servicepartner, of controleer je verzekeringspolis. De MINI Bandenverzekering is een product van Allianz Versicherungs-AG. Ingangsdatum 1 maart 2020.