GET READY TO GOOOO.

Jouw beste vriend voor op het platteland én in de stad? Simpel. Dat is de MINI Aceman. Een lager zwaartepunt en een geoptimaliseerde gewichtsbeleving geven nóg meer dynamiek aan je rit. 

MEET THE REAL ACE.

ACEMAN IN ACTION.

Met een volledig opgeladen accu heeft de elektrische MINI Aceman E een actieradius tot 298 km, en de SE uitvoering brengt je zelfs 406 kilometer.

MINI-MALIST.

Het interieur van de MINI Aceman Electric combineert klassieke en sportieve MINI designdetails met elegante, handgemaakte accenten. De open ruimtes rond de deuren en de zachte oppervlakken zorgen voor warmte en een gevoel van welzijn. Het panoramische dak laat het licht binnenstromen en zorgt voor een ruimtelijk en open gevoel.

Zodra je instapt, voel je dat er iets speciaals gebeurt. De strakke, ordelijke ambiance en premium materialen geven een uitnodigend gevoel van ruimte. Geavanceerde technologie en sfeerverlichting nemen je mee.

DIGITALE BELEVING.

Innovatie en MINI gaan altijd al hand in hand samen. Dat bewijst het nieuwe MINI Operating System 9 maar al te goed. De welkbekende cirkelvorm display komt terug - maar dit keer als nooit tevoren. Groter, innovatiever en volledig geoptimaliseerd. Van een OLED-touchscreen tot aan jouw eigen MINI Intelligent Personal Assistant, MINI heeft écht uitgepakt. Je dompelt jezelf in verschillende moods door te switchen in modus. Elke modus heeft zijn eigen creatieve design en tovert het interieur in een aanraking volledig om.  

P90546791_highRes_the-new-mini-aceman-.jpg
P90546788_highRes_the-new-mini-aceman-.jpg
P90546786_highRes_the-new-mini-aceman-.jpg
P90546787_highRes_the-new-mini-aceman-.jpg
S012_loc_ext_J05_2_1_eciRGB_master.jpg

BEKIJK DE MINI ACEMAN.

THE ACEMAN. MAN, THERE HE IS.

Q&A.

Toch nog wat vragen? Logisch! Het kan nogal overweldigend zijn, zo'n nieuw model. Wij helpen je alvast een handje.

  • Medio november 2024 verwachten wij de nieuwe MINI Aceman in de showroom. Vanaf dat moment kan je uiteraard ook een proefrit maken. 

     

  • De nieuwe elektrische MINI Aceman kan je bestellen vanaf medio juni 2024.

  • De auto is vanaf medio juni 2024 te configureren op MINI.nl.

GOOD TO KNOW.

De benoemde prijzen zijn op 48 maanden en 10.000 km gebaseerd. 

Gemiddeld energieverbruik van (gecombineerd): 14,8 - 13,9 kWh/100km en de gemiddelde Co2 emissie bedraagt 0 g/km. * o.b.v. 48 maanden / 10.000 km

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.