OVER OPERATIONAL LEASE.

Een auto van de zaak, maar dan een MINI. Met MINI Operational Lease heb je als werknemer voor een vast bedrag per maand beschikking over de MINI van je keuze. Behalve je brandstof en bekeuringen hoef je verder niets extra’s te betalen. Je hoeft je ook niet druk te maken over de inruil- of restwaarde, maar als je wil kan je je MINI aan het einde van de rit wél overkopen.

DE VOORDELEN VAN OPERATIONAL LEASE.

 • Vast bedrag per maand
 • Vrijwel alle autozaken inbegrepen
 • Onderhoud bij je eigen MINI dealer
 • Geen zorgen over administratie, beheer, inruil- of restwaarde
 • Uit te breiden met extra opties, zoals bandenvervanging of een tankpas
 • Aan het eind van de looptijd heb je het recht van eerste koop

Q&A.

Toch nog wat vragen?  Wij helpen je alvast een handje. 

 • De kosten voor onderstaande punten zijn inbegrepen in het maandbedrag:

  ·         Afschrijving en rente

  ·         Reparaties en onderhoud

  ·         Allrisk verzekering met een eigen risico van € 135,- per schadegeval

  ·         Rechtsbijstandverzekering

  ·         Schade verzekering voor inzittenden

  ·         Vervangen van banden

  ·         Houderschapsbelasting

  ·         Pechhulp in binnen- en buitenland

  ·         BTW (in geval van Private Lease)

  ·         Afleverkosten en leges

  De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen hier nog bij. Daarnaast zijn er een aantal aanvullende diensten die niet standaard in de prijs zijn inbegrepen, maar die je wel kan aanschaffen, zoals winterbanden en vervangend vervoer na 24 uur. Als je wil kunnen we deze punten opnemen in je leaseovereenkomst.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Ja, je kan alleen een Lease overeenkomst bij ons afsluiten als je minimaal 18 jaar bent, in Nederland woont en werkt en in het bezit bent van een geldig Nederlands rijbewijs. Wij hanteren géén maximum leeftijd.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Wij zijn de lease- en financieringsmaatschappij van het huis. Wij kennen je MINI door en door en bieden je diverse producten op het gebied van leasing, financiering en verzekering. MINI Financial Services is een handelsnaam van BMW Financial Services B.V. Wij staan onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Wij staan ingeschreven in het AFM-register onder nummer 12012866 en bij de Kamer van Koophandel onder nummer 27130693.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Het kenteken wordt op naam van MINI Financial Services geregistreerd.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Als je gebruik maakt van ons winterbandenplan, zitten de wissel van zomerbanden naar winterbanden (en terug) en de opslag ervan in je maandtarief. Ons winterbandenplan omvat een velgenset met banden.

  Mijn winterbanden zijn versleten. Wat moet ik doen?
  Wij vergoeden nieuwe winterbanden in je leaseovereenkomst. Je MINI dealer kan dit voor je regelen.

  Kan ik tijdens mijn overeenkomst alsnog winterbanden toevoegen?
  Ook als je contract al loopt kan je winterbanden met velgen aan je overeenkomst toevoegen. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Het kan natuurlijk gebeuren dat je een verkeersovertreding heeft begaan. De betalingswijze van de bekeuring is hierbij afhankelijk van het soort overtreding.

  Bekeuringen van het CJIB (Mulder zaken)
  Bekeuringen van het CJIB sturen wij direct aan je door. Je bent zelf verantwoordelijk voor een tijdige betaling van de CJIB-beschikkingen. Is de betaaltermijn al verstreken en heeft u de bekeuring nog niet betaald? Dan verzoeken wij u de bekeuring niet alsnog te voldoen. Ook niet de verhoging. Het CJIB stuurt de eerste aanmaning namelijk automatisch naar MINI Financial Services. Om te voorkomen dat de kosten verder oplopen, betalen wij de eerste aanmaning. Het bedrag van de bekeuring plus de aanmaningskosten en onze administratiekosten belasten we aan je door.

  Gemeentelijke bekeuringen
  Gemeentelijke bekeuringen (zoals een parkeerovertreding) betalen wij direct. De kosten van de bekeuring belasten wij vervolgens aan jou door. Wij brengen geen administratiekosten in rekening.

  Bekeuring met vervangend vervoer
  Door de verhuurmaatschappij gefactureerde bekeuringen betalen wij direct. De kosten van de bekeuring belasten wij vervolgens aan jou door. Wij brengen geen administratiekosten in rekening.

  Bekeuring in het buitenland
  Buitenlandse bekeuringen betalen wij direct. De kosten van de bekeuring belasten wij vervolgens aan jou door, inclusief administratiekosten. In sommige gevallen vraagt de betreffende instantie jouw gegevens op en ontvang je de bekeuring thuis, zodat je hem direct zelf kunt betalen.

  Ben je het niet eens met een bekeuring?
  Dan kun je binnen de bezwaartermijn bezwaar maken bij de betreffende instantie. Let op! Als leaserijder dien je ook altijd de machtiging samen met het bezwaarschrift op te sturen. De machtiging bevindt zich op de achterzijde van de CJIB beschikking of op de factuur van de belaste bekeuring.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Je kan je brandstofdeclaratie samen met je andere brandstofzaken online regelen door met je tankpas in te loggen op de website van Multi Tank Card.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Als je tankpas niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer (070) 41 47 510.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Als je een leaseovereenkomst afsluit bij MINI Financial Services maken we samen duidelijke afspraken over bijvoorbeeld het aantal kilometer dat je binnen je overeenkomst mag rijden. Het kan natuurlijk voorkomen dat je meer of minder kilometers rijdt dan contractueel vastgelegd. Binnen je leaseovereenkomst mag je maximaal 10% naar boven of beneden afwijken van het aantal afgesproken kilometers. Wijk je meer dan 10% af, ontvang je van ons een hercalculatievoorstel. Hierop staat een factuurbedrag voor de afgelopen periode en je nieuwe maandtarief.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur

 • Het standaard eigen risico bedraagt € 135,- per schadegeval. Jouw eigen risico kan hier in sommige gevallen van afwijken. Wil je precies weten welk eigen risico je betaalt? Neem dan contact op met de MINI Verzekering Service via telefoonnummer (088) 57 72 430.

  Meer vragen?
  Nordin Nedlahcen

  Nordin Nedlahcen

  Verkoopadviseur