Header.jpg

5 JAAR ONDERHOUD VOOR €49,95.

In deze onzekere tijden is het fijn je tóch ergens geen zorgen over te hoeven maken wanneer je een nieuwe MINI aanschaft.

MINI Service Inclusive* zijn onderhoudscontracten waarmee je MINI de eerste jaren voor een vast vooraf betaald bedrag perfect onderhouden wordt. MINI Service Inclusive bespaart je kosten en slapeloze nachten, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Profiteer tot en met 30 juni 2023 van MINI Service Inclusive voor €49,95 in plaats van €1249,- en ga voor zekerheid en zorgeloosheid. 

onderhoud 50 euro2.jpg
onderhoud 50 euro3.jpg
onderhoud 50 euro4.jpg
onderhoud 50 euro.jpg

* Deze prijs geldt enkel bij aanschaf van een nieuwe MINI. De actietarieven gelden voor het onderhoudscontract Service Inclusive met een contractduur van 5 jaar of 100.000 km. Vraag naar de looptijd van deze actie en informeer naar het beschikbare aanbod.

Alle JCW modellen zijn uitgesloten van deze actie. Alleen geldig op MINI’s met Condition Based Service en een lange service interval (meestal benzinemodellen).

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.