1 JAAR OOSTLAND.

En dat mag gevierd worden! 
Zowel op nieuwe als gebruikte MINI's ontvang jij van 17 juni tot 14 juli extra voordelen, oplopend tot € 5.000. 

PROOST OP...VERLAAGDE LEASETARIEVEN!

PROOST OP...TOT 5 JAAR GRATIS ONDERHOUD!

Wat dacht je van een eigen MINI in plaats van leasen? Als je een gloednieuwe MINI koopt, krijg je tot 5 jaar* lang gratis onderhoud cadeau. Dat betekent 5 jaar lang zorgeloos rijplezier zonder je druk te hoeven maken over het onderhoud. Met dit onderhoudscontract weet jij precies waar je aan toe bent.

PROOST OP...VOORDEEL TOT € 5.000!

Toch de voorkeur voor aankoop in plaats van Lease? Bij de aanschaf van een gebruikte MINI profiteer jij tijdelijk van voordelen tot wel € 5.000. Hoe werkt dat? Heel eenvoudig: wanneer je de showroom van Oostland in Enschede, Almelo, Doetinchem of Groenlo bezoekt, zie je het 'Proost op Oost!'-logo op de beschikbare MINI's terug. Onze MINI-teams in de winkels staan voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Zien we je snel?

PROOST OP...4,99% RENTE!

Interesse in een elektrische MINI? Jij rijd nu tijdelijk weg met 4,99%* rente! En om de aanschaf van een elektrische MINI nog een stukje interessanter te maken, profiteer je ook nog van een subsidie voor elektrische voertuigen (SEPP). Wat je daarmee kunt? Nou, wat dacht je van proosten op een voordeel van € 2.950? 
*In combinatie met een MINI Top Cover verzekering.

PROOST OP...25% voordeel!

Wil je je MINI nog beter ervaren of is het tijd voor een upgrade? Geniet van 25% voordeel op MINI accessoires! Denk aan 25% op fietsendragers, dakkoffers en JCW-onderdelen. Zo kun je de zomer in je MINI tegemoet rijden, met voldoende ruimte voor je fiets(en) en bagage.

GOOD TO KNOW.

  • De benoemde prijzen zijn op 48 óf 60 maanden en 10.000 km gebaseerd. Dit wordt benoemd.
  • De 4,99 % rente geldt alleen in combinatie met een Top Cover verzekering.
  • De SEPP-subsidie is geldig zolang de voorraad strekt. 
  • De actie is verlengd tot 14 juli.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.