HET LEVEN ONTLUIKT.

De MINI Cabrio is de essentie van compromisloos open rijplezier. Ervaar de opwinding van een cabrio die een uitstekende wegligging en technologie biedt. Met comfortabele zitplaatsen voor vier personen en een 3-in-1 elektrische stoffen cabriokap staat hij altijd klaar voor je volgende openluchtavontuur. 

Dynamische lijnen en een scherpe, strakke stijl gecombineerd met een grote spoorbreedte en korte overhangen geven de MINI Cabrio zijn sterke atletische uitstraling. De opvallende koplampen worden perfect aangevuld door de nieuwe, in het oog springende side scuttles die de LED-richtingaanwijzers bevatten. Optionele portierhandgrepen, brandstofklep en andere nieuwe designaccenten in glanzend Piano Black geven de MINI Cabrio een nog individuelere uitstraling.

oostland-gelaagd-3

RIJ ALS EERSTE IN DE NIEUWE MINI CABRIO.

De nieuwe MINI Cabrio staat nu in de showroom. Laat je gegevens achter en we nemen binnenkort vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor een offerte op maat of proefrit te bespreken.

Cabrio JCW gelaagd-2.png

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw MINI Cabrio in onze handige Private Lease Calculator. 

P90411690-highRes.jpg

P90411687-highRes.jpg

P90411699-highRes.jpg

P90411705-highRes.jpg

P90411686-highRes.jpg

P90411707-highRes.jpg

VIER UITVOERINGEN.

De MINI Cabrio biedt een scala aan mogelijkheden die bij je rijstijl passen. Kies een model uit de onderstaande selectie om kennis te maken met de prestaties, technologie en andere belangrijke kenmerken. Vervolgens bieden we je de mogelijkheid om de modellen naast elkaar te vergelijken en de MINI te vinden die het beste bij je past.

KIES JE STIJL.

We bieden niet alleen meer standaarduitrusting dan ooit, we hebben ook onze uitvoeringen verfijnd en gestroomlijnd. Deze brengen de MINI Cabrio echt tot leven, zowel van binnen als van buiten en op zeer verschillende manieren.

ESSENTIAL.

STANDAARDUITRUSTING.

Binnen en buiten de lat hoger leggen.

CLASSIC.

VANAF € 1.850.

Tijdloze designkenmerken, coole technologie en praktische details.

MINI YOURS.

VANAF € 5.820.

Premium design en stylingdetails.

John Cooper Works.

DE OVERTREFFENDE TRAP VAN MINI.

Race-geïnspireerde, straatwaardige en zelfverzekerde sportieve styling.

P90411697-highRes.jpg
P90411686-highRes.jpg
P90411690-highRes.jpg
P90411705-highRes.jpg

WIJ HELPEN JE GRAAG.

* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van MINI inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Je MINI partner geeft je graag bindende prijsinformatie. Aan deze configuratie kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde bereken je door de recyclingbijdrage, registratiekosten en kosten rijklaar maken van de consumentenadviesprijs af te trekken. Deze waarde dient als grondslag voor het berekenen van de bijtelling.