ZES DEUREN GROOT.

Van weekendjes weg tot op stap met collega's. Van honden tot kinderen of een complete kofferset. De stijlvolle MINI Clubman heeft voor alles plek zat. Door de legendarische Go-kart feeling rijdt je snaarstrak door het stadsverkeer. Helemaal aan te passen aan jouw leven en jouw smaak en uitgerust met de modernste technologie. 

De nieuwe MINI Clubman opent deuren als nooit tevoren. Concessies zijn verleden tijd, want deze exclusieve station geeft je ruimte én stijl. Speciaal ontworpen voor mensen die niet willen kiezen. Met vijf zitplaatsen en zes deuren biedt de MINI Clubman je de gelegenheid bepakt en bezakt op reis te gaan, met een maximale bagageruimte van maar liefst 1250 liter. Ben je veel onderweg voor werk? Dan is dit ook de station voor jou, want de nieuwe MINI Clubman rijdt én zit heel comfortabel. 

Wat je ook van plan bent, doe het in de station met stijl.

oostland-gelaagd-1 (1)

MINI CONNECTED.

CONTACT MET JE DIGITALE WERELD.

MINI Connected brengt connectiviteit van het hoogste niveau naar je MINI met een breed scala aan intelligente services en apps. Geniet van het gemak van notificaties over je vertrektijd en van de 24/7 conciergeservice. MINI Connected wordt geleverd met Natural Language Understanding: je kunt dus met je MINI praten alsof het een goede vriend van je is. 
 

mini-clubman-gelaagd-2.png

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw MINI Clubman in onze handige Private Lease Calculator. 

IMG_0795.jpg

IMG_0784.jpg

IMG_0843.jpg

IMG_0800.jpg

ONE

Het kartgevoel begint met de 1,5 liter 3-cilinder benzinemotor met 102 pk. Herkenbaar aan de spiegelkappen in carosseriekleur, matzwarte safety bar, achterklepgreep en hoogglans zwarte grillelamellen en 16-inch lichtmetalen velgen.

COOPER

De 1,5 liter 3-cilinder benzine- en 2,0 liter 4-cilinder dieselmotor met 136 en 150 pk zijn dynamisch en efficiënt. Speciale kenmerken van de Cooper: een hoogglans zwarte safety bar, een verchroomde uitlaatpijp en naar wens het dak en spiegels in contrastkleur.

COOPER S

De 2,0 liter 4-cilinder benzinemotor met 192 pk bied volop sportieve  power. Dat blijkt ook uit de specifieke voor- en achterbumper, luchthapper in de motorkap, dubbele uitlaatpijpen en rode S in de grille, op de side scuttles en op de rechter Split Door.

John Cooper Works

De MINI Twin Power Turbo met 306 pk en een fors koppel van 450 Nm voor vlotte tussensprints, is de sterkste motor van de MINI Clubman, met een topsnelheid van 250km/u. Altijd standaard met sportonderstel voor een optimale wegligging. Het John Cooper Works sportuitlaatsysteem laat horen wat sportiviteit betekend!

IMG_0850.jpg
IMG_0855.jpg
IMG_0833.jpg
IMG_0843.jpg

WIJ HELPEN JE GRAAG.

* Alle consumentenprijzen zijn vrijblijvende adviesprijzen van MINI inclusief BPM, BTW, recyclingbijdrage, registratiekosten en de kosten rijklaar maken. Je MINI partner geeft je graag bindende prijsinformatie. Aan deze configuratie kunnen geen rechten worden ontleend. De fiscale waarde bereken je door de recyclingbijdrage, registratiekosten en kosten rijklaar maken van de consumentenadviesprijs af te trekken. Deze waarde dient als grondslag voor het berekenen van de bijtelling.

ONE
6.3 - 6.7 l/100 km
142 - 152 g/km

COOPER 
6.3 - 6.9 l/100 km
143 - 158 g/km

COOPER D
4.9 - 5.4 l/100 km
128 - 140 g/km

COOPER S
6.9 - 7.3 l/100 km
156 - 1166 g/km