Een week lang de vrijheid van een auto én de ervaring van MINI. Dat klinkt toch goed? Meld je aan via onderstaand formulier, en wie weet rijd jij straks een week lang in deze MINI. Ontdek de straten van Enschede, geniet van de natuur en proef de MINI-lifestyle voor een week. Het mooiste van alles? Het is - exclusief brandstof - helemaal gratis. Gewoon, omdat het kan. En omdat we onze liefde voor MINI graag met je delen. 

HEB JIJ 'M AL ZIEN RIJDEN?

Deze gave MINI, lekker opvallend in de British Racing Green lak, staat in omgeving Enschede voor je klaar om mee op avontuur te gaan. Geniet van de MINI-lifestyle en ontdek het Go-Kart gevoel wat de MINI Cooper zo iconisch maakt. 

DE MINI COOPER CAMDEN.

Tijdens deze week rijd je in de MINI Cooper Camden editie, een model uit de huidige generatie MINI. Wat maakt dit model zo bijzonder? Allereerst wordt dit model niet meer opnieuw geproduceerd. En ten tweede straalt het de essentie van MINI volledig uit.  De Cooper is voorzien van een scala aan innovatieve technische functies en praktische details, beschikt het standaard over het slimme Connected infotainmentsysteem mét app-integratie. Kortom, er valt genoeg te ontdekken. 

Meld je hier aan.

Gewenste ophaaldatum* 
Gewenste terugbrengdatum* 

VOORWAARDEN.

Door deel te nemen aan de actie 'Weekje MINI-rijden' gaat de deelnemer akkoord met de volgende voorwaarden:

1. Locatie en Gebiedsbeperkingen:

Aanmelden bij Oostland Enschede is verplicht. Verlaten van Nederland met de MINI is niet toegestaan.

2. Kilometerbeperking:

Deelnemers mogen niet meer dan 100 kilometer buiten Enschede rijden.

3. Eigen Risico:

Er geldt eigen risico bij schade aan de MINI. Dit wordt volgens geldende voorwaarden bij de deelnemer in rekening gebracht. 
(€400,- eigen risico per schade gebeurtenis)

4. Nuchter Rijden:

Strikt verboden om onder invloed te zijn van alcohol of drugs tijdens het rijden. Overtreding leidt tot onmiddellijke beëindiging en juridische stappen.

5. Aangewezen Chauffeur:

Degene die zich aanmeldt is de aangewezen chauffeur. Anderen mogen de MINI niet besturen. De leeftijd van de chauffeur is ten minste 21 jaar. 

6. Verantwoordelijkheid:

Deelnemer is verantwoordelijk voor het naleven van verkeersregels en wettelijke voorschriften.

7. Teruggave in Oorspronkelijke Staat:

De MINI moet in dezelfde staat als ontvangen worden teruggegeven, normale slijtage daargelaten. De MINI wordt met een volle tank meegegeven, de MINI dient ook met een volle tank ingeleverd te worden.

8. Aanpassingen aan de Voorwaarden:

De organisator kan voorwaarden op elk moment aanpassen zonder voorafgaande kennisgeving.

9. Tijd

Van maandag tot en met zaterdag, zodat we op zaterdag de auto weer klaar kunnen maken voor de maandag.